Etsimme talousosaajaa vakituiseen työsuhteeseen – hakuaika päättynyt

Kädet tietokoneen näppäimistöllä. Kuva: Eetu Ahanen

Kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö Sanasto etsii monitaitoista ja myyntihenkistä talousosaajaa. Työskentelet osana viiden hengen tilitys- ja asiakaspalvelutiimiä. Tiimi vastaa siitä, että tekijänoikeuskorvaukset tilitetään kirjallisuuden tekijöille tehokkaasti. 

Tekijänoikeuskorvaukset muodostavat luovan työn tekijän palkan. Sanasto tilittää kirjallisuuden tekijöille korvauksia mm. kirjastolainaamisesta. Viime vuonna tilitimme tekijänoikeuskorvauksia yli 9,5 miljoonaa euroa.

Työssäsi vastaat osaltasi korvausten keräämisestä ja tilittämisestä tekijöille sekä hoidat muita taloushallinnon tehtäviä. Teet myös asiakashankintaa: toivomme, että olet myyntihenkinen ja rohkea tarttumaan toimeen! Nimikkeesi on tilityssuunnittelija ja toimit työparina toisen tilityssuunnittelijan kanssa.

Työpaikkana Sanasto tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan monenlaisiin kehitysprojekteihin. Lähivuosina panostamme tilastoinnin ja raportoinnin kehittämiseen, joten jos sinulla on tietokantaosaamista ja data-analyysitaitoja, ne luetaan eduksesi.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • olet taloushallinnon vahva osaaja ja käytät sujuvasti erilaisia tietojärjestelmiä
  • olet myyntihenkinen: asiakashankinta sujuu sinulta luonnostaan
  • olet huolellinen, tarkka, analyyttinen ja oma-aloitteinen
  • sinulla on tehtävään sopiva koulutus (esimerkiksi tradenomi) sekä vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • suhtaudut intohimoisesti Excelin pyörittelyyn

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä järjestötalouden ammattilaisena. Tervetuloa rentoon työyhteisöön, jossa yhteishenkeen ja hyvinvointiin panostetaan. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 8.3.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pentti.nieminen(a)sanasto.fi.

Lisätietoja:
Pentti Nieminen, Sanaston tilityspäällikkö, +358 50 544 8793, pentti.nieminen(at)sanasto.fi.
Soittoajat: to 20.2. klo 12–14 ja pe 28.2. klo 12–14.

Sanasto on vuonna 2005 perustettu kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö, joka edistää kirjallisuuden tekijöiden oikeuksia. Edustamme yli 12 000 kotimaista kirjailijaa ja kääntäjää. Keräämme kirjallisuuden tekijänoikeuskorvauksia ja tilitämme ne tekijöille. Tarjoamme sujuvat luvat kirjallisuuden käyttöön ja vaikutamme yhteiskunnallisesti.

Tutustu Sanastoon:  sanasto.fi  |  Facebook  |  Twitter  |  Instagram