Sanasto is a Finnish literary copyright society.

For authors and copyright holders

For users of literary works

News

Instagram

  • Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille. ✨
*****
Hyvää ystävänpäivää! Päätimme laittaa ihanille Sanaston ystäville arvontaan  kolme hurmaavaa kassiamme. 🥰 Kelpaisiko sinulle kirjankestävä kangaskassi? Kommentoi ja olet mukana arvonnassa!
📚💎🎉
.
.
Arvonta on käynnissä maanantaihin 17.2.2020 klo 9 saakka. Voittajat julkistetaan Instagramissa ja heihin ollaan yhteydessä Instan kautta. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.
.
.
.
#ystävänpäiväarvonta #arvonta #ystävänpäivä #kisa #sanastokassi #kirjakassi #kirja #kangaskassi #kirjallisuus
  • Etsimme talousosaajaa vakituiseen työsuhteeseen! 💎
.
.
Kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö Sanasto etsii monitaitoista ja myyntihenkistä talousosaajaa. .
.
Työskentelet osana viiden hengen tilitys- ja asiakaspalvelutiimiä. Tiimi vastaa siitä, että tekijänoikeuskorvaukset tilitetään kirjallisuuden tekijöille tehokkaasti. 
Tekijänoikeuskorvaukset muodostavat luovan työn tekijän palkan. Sanasto tilittää kirjallisuuden tekijöille korvauksia mm. kirjastolainaamisesta. Viime vuonna tilitimme tekijänoikeuskorvauksia yli 9,5 miljoonaa euroa.
.
.
Työssäsi vastaat osaltasi korvausten keräämisestä ja tilittämisestä tekijöille sekä hoidat muita taloushallinnon tehtäviä. Teet myös asiakashankintaa: toivomme, että olet myyntihenkinen ja rohkea tarttumaan toimeen! Nimikkeesi on tilityssuunnittelija ja toimit työparina toisen tilityssuunnittelijan kanssa.
.
.
Työpaikkana Sanasto tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan monenlaisiin kehitysprojekteihin. Lähivuosina panostamme tilastoinnin ja raportoinnin kehittämiseen, joten jos sinulla on tietokantaosaamista ja data-analyysitaitoja, ne luetaan eduksesi.
.
.
Olet etsimämme henkilö, jos: * olet taloushallinnon vahva osaaja ja käytät sujuvasti erilaisia tietojärjestelmiä
* olet myyntihenkinen: asiakashankinta sujuu sinulta luonnostaan
* olet huolellinen, tarkka, analyyttinen ja oma-aloitteinen
* sinulla on tehtävään sopiva koulutus (esimerkiksi tradenomi) sekä vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
* suhtaudut intohimoisesti Excelin pyörittelyyn
.
.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä järjestötalouden ammattilaisena. Tervetuloa rentoon työyhteisöön, jossa yhteishenkeen ja hyvinvointiin panostetaan. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.
.
.
Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 8.3.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pentti.nieminen(a)sanasto.fi.
.
.
Lisätietoja:
Pentti Nieminen, Sanaston tilityspäällikkö, +358 50 544 8793. Soittoajat: to 20.2. klo 12–14 ja pe 28.2. klo 12–14.
www.sanasto.fi
.
.
#talous #taloushallinto #rekry #sanasto #kirjallisuus #työpaikka
  • Vauhdikasta kirjakeskiviikkoa! Sanaston Petja tarttui juuri formulakuski Sebastian Vettelistä kertovaan kirjaan. Fanien rakastaman vauhtihirmun henkilökuvan on kirjoittanut kokenut formulatoimittaja Karin Sturm. Suomennoksesta vastaa Tuomas Renvall. Sebastian Vettel -kirja (2015) kertoo, millainen on mies voitonhymyn takana. 📖💎🏎
.
.
.
#kirjakeskiviikko #elämäkerta #kirjallisuus #kirja #formula #formulakuski #sebastianvettel #henkilökuva #autourheilu #urheilukirja
  • Kirjallisuudessa tekijänoikeus syntyy luomishetkellä sekä kirjailijalle että kääntäjälle. Teoksen kääntäjällä on siis samat tekijänoikeudet käännökseensä kuin teoksen alkuperäistekijällä omaan tekstiinsä. Kirjastolainoista maksettavaa lainauskorvausta kääntäjä saa 50 % teoskohtaisesta korvauksesta. 💎📚 .
.
.
Kysy Sanastolta -sarjassa nostamme esiin meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä. Yleisimmin kysytään tekijänoikeuksiin sekä Sanaston asiakkuuteen ja palveluihin liittyvistä asioista. Kysy Sanastolta – me vastaamme!

#kysysanastolta #tekijänoikeudet #tekijänoikeus #lainauskorvaus #tekijänoikeuskorvaus #kirjallisuus #kirjailija #kääntäjä #suomentaja