Etsimme asiakaspalveluhenkistä tilityssuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen – haku päättynyt

Sulkakynä, kirjat ja kahvikuppi

Sanasto on vuonna 2005 perustettu kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö. Mahdollistamme kirjallisuuden tekijöiden luovaa työtä ja tarjoamme käyttäjille toimivia lupia kirjallisuuden käyttöön. Edustamme yli 8 000 suomalaista kirjailijaa ja kääntäjää.

Haemme tilityssuunnittelijaksi vastuullista taloushallinnon osaajaa, joka viihtyy tiimityössä. Viiden hengen tilitysosastomme vastaa siitä, että tekijänoikeuskorvaukset tilitetään kirjallisuuden tekijöille tehokkaasti ja sujuvasti. Töitä tehdään meillä kunnianhimoisesti ja asiantuntevasti, mutta ei otsa rypyssä.

Tekijänoikeuskorvaukset muodostavat luovan työn tekijän palkan. Sanasto tilittää kirjallisuuden tekijöille korvauksia mm. kirjastolainaamisesta, kirjallisuuden tv- ja radiokäytöstä ja muista kirjallisuuden käyttötilanteista. Vuonna 2016 tilitimme tekijänoikeuskorvauksia yli 6,9 miljoonaa euroa.

Tilityssuunnittelijana vastaat osaltasi korvausten tilittämisestä tekijöille. Työhösi kuuluu myös korvauksiin oikeutettujen tekijöiden tavoitteleminen, joten toivomme sinun olevan erinomainen asiakaspalvelija. Sinulla on merkittävä rooli järjestelmiemme kehittämisessä, sillä tilityssuunnittelijana toimit yhtenä tietojärjestelmiemme pääkäyttäjistä. Koodaustaitoja emme vaadi, mutta kiinnostus järjestelmäkehitystä kohtaan auttaa sinua työssäsi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. laskutus sekä erilaisten talousselvitysten teko ja raportointi.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • olet taloushallinnon vahva osaaja ja käytät sujuvasti erilaisia tietojärjestelmiä
  • asiakaspalvelu sujuu sinulta luonnostaan
  • adjektiivit huolellinen ja tarkka kuvaavat osuvasti työminääsi
  • sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

 

Tässä työssä pääset hyödyntämään osaamistasi tärkeiden asioiden puolesta: suomalaisen kirjallisuuden ja luovan työn edistämiseksi. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä järjestötalouden ammattilaisena. Tervetuloa rentoon työyhteisöön, jossa yhteishenkeen ja hyvinvointiin panostetaan. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 10.12.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pentti.nieminen(at)sanasto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanaston tilityspäällikkö Pentti Nieminen, +358 50 544 8793. Soittoajat: to 23.11. klo 12–14 ja ke 29.11. klo 12–14.

facebook.com/sanasto
twitter.com/sanastoinfo
instagram.com/sanasto