Etsimme määräaikaista viestintäsuunnittelijaa – hakuaika päättynyt

Kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö Sanasto etsii viestintäsuunnittelijaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.8.2019–30.6.2020. Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen kirjallisuuskenttään ja monipuolisen tehtävän rennossa porukassa.

Työskentelet osana kolmihenkistä viestintä- ja markkinointitiimiä, jossa tehdään töitä upealla ammattitaidolla ja asenteella. Tehtäviisi kuuluvat mm. Sanaston verkkoviestintä ja sosiaalisen median sisältöjen suunnittelu ja toteutus, tapahtumatuotanto sekä kampanjaviestintä. Osallistut myös Sanaston markkinointiin ja mediatyöhön.

Mitä odotamme sinulta?

  • strategista ymmärrystä sekä käytännön osaamista
  • tehtävään sopivaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • näkemyksellisyyttä ja ideointikykyä
  • erinomaista tekstitaitoa, vahvaa verkkoviestinnän ja sosiaalisen median osaamista
  • käytät sujuvasti erilaisia julkaisujärjestelmiä ja ohjelmia (esim. WordPress, InDesign, Photoshop)

Lisäksi arvostamme kokemusta tapahtumatuotannosta ja mediatyöstä, visuaalisen viestinnän osaamista, luovan alan tuntemusta ja kiinnostusta tekijänoikeuksiin. Sujuva ruotsin kielen taito on eduksi tehtävässä.

Toivomme, että sinulla on myönteinen ja joustava asenne sekä oma-aloitteinen työote. Haluat kehittyä viestinnän ammattilaisena ja jaat myös mielelläsi omaa osaamistasi muille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan ja mukavan työyhteisön, jossa henkilökunnan hyvinvointiin panostetaan. Toimitilamme sijaitsevat viihtyisässä ympäristössä Helsingin keskustassa.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen pe 31.5.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen [email protected]. Merkitse sähköpostin aiheeksi ”Viestintäsuunnittelija”.

Lisätietoja:
Anne Salomaa, Sanaston toiminnanjohtaja, +358 50 366 6110
Soittoajat: to 16.5. klo 13–15 ja ke 22.5. klo 10–12.

Sanasto on vuonna 2005 perustettu kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö, joka edistää kirjallisuuden tekijöiden oikeuksia. Edustamme yli 10 000 kotimaista kirjailijaa ja kääntäjää. Keräämme kirjallisuuden tekijänoikeuskorvauksia ja tilitämme ne tekijöille. Tarjoamme sujuvat luvat kirjallisuuden käyttöön ja vaikutamme yhteiskunnallisesti.

Tutustu Sanastoon:  sanasto.fi  |  Facebook  |  Twitter  |  Instagram