Etsimme tilitysvalmistelijaa – haku päättynyt

Sanasto on vuonna 2005 perustettu kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö, jonka tavoitteena on edistää, valvoa ja hallinnoida kirjallisuuden tekijöiden oikeuksia Suomessa ja ulkomailla. Hallinnoimme kirjallisuuden käytöstä kertyviä korvauksia sekä tilitämme ne edelleen oikeudenomistajille, ja tarjoamme kirjallisuuden käyttäjille toimivia ratkaisuja kirjallisuuden luvalliseen käyttöön. Yhteiskunnallisen vaikuttamisemme tavoitteena on taata, että tekijänoikeuslainsäädäntö turvaa tekijöiden oikeuksia ja mahdollistaa luovan työn tekemisen ja sillä elämisen. Lisätietoja toiminnastamme löydät kotisivuiltamme sanasto.fi.


Etsimme palveluhenkistä tilitysvalmistelijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

Tekijänoikeuskorvaukset muodostavat luovan työn tekijän palkan. Tilitämme kirjallisuuden tekijöille korvauksia mm. kirjastolainaamisesta, kirjallisuuden tv- ja radiokäytöstä ja muista kirjallisuuden käyttötilanteista. Vuonna 2017 toimintamme laajenee merkittävästi, kun korkeakoulukirjastot tulevat lainauskorvauksen piiriin. Haluamme tavoittaa mahdollisimman tehokkaasti korvauksiin oikeutetut tekijät ja tarvitsemme tähän apuasi.

Tilitysvalmistelijana avustat Sanaston tekijänoikeuskorvausten hallinnoinnissa ja tilittämisessä. Tehtäviisi kuuluu erityisesti varmistaa, että keräämämme tekijänoikeuskorvaukset saadaan tilitettyä mahdollisimman tehokkaasti niihin oikeutetuille tekijöille. Työhön kuuluu myös mm. asiakastietojen päivittämistä, asiakaspalvelussa avustamista sekä muita toimistotehtäviä.

Odotamme sinulta

  • tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta asiakashallinnan ohjelmista
  • huolellista, innostunutta ja määrätietoista työotetta
  • kykyä työskennellä itsenäisesti sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • kiinnostusta asiakashankintaan

Toivomme sinulta ahkeraa, positiivista ja joustavaa asennetta sekä ennakkoluulottomuutta uusia asioita kohtaan. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä ja hyviä it-taitoja. Kirjallisuuden alan tuntemus ja ruotsin kielen taito ovat plussaa.

Tehtävä on näköalapaikka luovalle alalle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä sekä rennon ja mukavan työyhteisön, jossa henkilökunnan hyvinvointiin panostetaan. Toimitilamme sijaitsevat viihtyisässä ympäristössä Helsingin keskustassa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Hakuaika päättynyt. Kiitos kiinnostuksestasi!