Etsimme toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen – haku päättynyt

Sulkakynä turkoosilla ja vaaleanpunaisella taustalla.

Oletko innostunut asiakaspalvelusta? Kiinnostaako työ ennakkoluulottomasti ja rohkeasti tulevaisuuteen katsovassa työyhteisössä? Tule meille töihin järjestöön, joka tarjoaa hienon näköalapaikan luovalle alalle!

Sanasto on vuonna 2005 perustettu kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö. Mahdollistamme kirjallisuuden tekijöiden luovaa työtä ja tarjoamme käyttäjille toimivia lupia kirjallisuuden käyttöön. Edustamme yli 8 000 kirjailijaa ja kääntäjää.

Haemme toimistosihteeriksi valoisalla asenteella varustettua toimistotyön ja asiakaspalvelun osaajaa. Sanaston asiakasmäärä kasvaa huomattavaa vauhtia, ja tarvitsemme sinut joukkoomme, jotta voimme jatkossakin tarjota ripeää ja erinomaista asiakaspalvelua. Töitä tehdään meillä huolellisesti ja ahkerasti, mutta ei otsa rypyssä.

Tekijänoikeuskorvaukset muodostavat luovan työn tekijän palkan. Sanasto tilittää kirjallisuuden tekijöille korvauksia mm. kirjastolainaamisesta, kirjallisuuden tv- ja radiokäytöstä ja muista kirjallisuuden käyttötilanteista. Toimistosihteeri työskentelee osana viiden hengen tilitysosastoa, joka vastaa siitä, että tekijänoikeuskorvaukset tilitetään kirjallisuuden tekijöille sujuvasti.

Toimistosihteeri mahdollistaa toimiston arjen sujuvuuden ja huolehtii erilaisista päivittäisistä rutiineista. Vastaat ensisijaisesti Sanaston asiakaspalvelusta, eli neuvot puhelimitse ja sähköpostitse kirjailijoita sekä kirjallisuuden käyttäjiä Sanastoon liittyvissä asioissa. Lisäksi tehtävääsi kuuluu mm. kokousjärjestelyjä, asiakashankintaa ja erilaisia toimistohallinnon tehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • luontainen innostus asiakaspalveluun
  • oma-aloitteinen, ahkera ja myönteinen työote
  • kyky pitää monia lankoja käsissäsi toimiston arkea pyörittäessä
  • tehtävään sopiva koulutus ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

 

Tehtävä vaatii erinomaista suomen kielen osaamista sekä hyviä it-taitoja. Sujuvasta ruotsin kielen taidosta annamme plussaa. Myös henkilökohtainen kiinnostus kirjallisuuteen ja kirja-alaan on eduksi työssä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus olla monessa mukana ja kehittyä. Tervetuloa rentoon työyhteisöön, jossa yhteishenkeen ja hyvinvointiin panostetaan. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 7.1.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pentti.nieminen(at)sanasto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanaston tilityspäällikkö Pentti Nieminen, +358 50 544 8793. Soittoajat: to 21.12.2017 klo 12–14 ja ti 2.1.2018 klo 12–14.

facebook.com/sanasto
twitter.com/sanastoinfo
instagram.com/sanasto