Kirjallisuuden tekijöiden Sanasto-ilta 14.4.2020 – tilaisuus peruttu

Tiedote 13.3.2010:
Sanasto on päättänyt siirtää koulutusillan kokonaisuudessaan toiseen ajankohtaan varotoimenpiteenä koronavirustartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi. Haluamme toimia vastuullisesti ja minimoida riskit. Kaikille tähän mennessä ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Tiedotamme uudesta ajankohdasta myöhemmin! 

Mitä palveluja Sanasto tarjoaa kirjoittajille ja kääntäjille? Mitä eri korvauksia Sanastosta saa? Missä asioissa saan apua Sanastosta?

Tervetuloa Sanasto-iltaan tiistaina 14.4. klo 17–19 Pasilan kirjastoon Helsingissä. Luvassa on tiivis tietopaketti Sanaston palveluista sekä tekijän puheenvuoro: vieraana on tietokirjailija ja toimittaja Mari Manninen, joka avaa tekijänoikeuksien merkitystä omalla urallaan. Manninen on tutkinut teoksissaan kiinalaista yhteiskuntaa, ja hänet palkittiin vuonna 2016 tietokirjallisuuden Finlandia-palkinnolla teoksestaan Yhden lapsen kansa.

Tapaa muita tekijöitä ja esitä kysymyksiä Sanaston asiantuntijoille: paikalla ovat lakimies Juha Pihlajaniemi, tilityksistä vastaava Pentti Nieminen ja Sanaston viestinnästä vastaava Maija Lielahti.

Sanasto-ilta on maksuton ja se on tarkoitettu Sanaston asiakkaille. Ilmoittaudu paikan päälle tai seuraamaan tilaisuutta verkossa tästä. Ilmoittautuminen päättyy 1.4.2020.