Nimityksiä Sanastossa

Kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö Sanaston viestintä- ja markkinointipäälliköksi on nimitetty FM Maija Lielahti. Hän on toiminut Sanaston markkinointisuunnittelijana vuodesta 2017. Aiemmin Lielahti on työskennellyt muun muassa Suomen luonnonsuojeluliiton viestintä- ja markkinointitiimissä sekä toimittajana. Lielahti aloitti uudessa tehtävässään 1.8.2019.

Sanaston palvelukoordinaattorina työskennellyt FM Laura Hautsalo nimitettiin samaan aikaan palvelu- ja viestintäsuunnittelijaksi. Hautsalo on työskennellyt Sanastossa vuodesta 2016.

Viestintäsuunnittelija Linda Lappalaisen äitiysvapaan sijaiseksi on puolestaan valittu FM Sini Paloheimo, joka aloitti tehtävässään 15.8. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Taideyliopistossa viestinnän tehtävissä sekä eri kulttuuritapahtumien viestinnässä.

– Meillä on Sanastossa upea ja ammattitaitoinen kolmihenkinen viestinnän tiimi. Nyt oli oikea aika tarkastella tiimin vastuita ja nimikkeitä kokonaisuudessaan. Olen erittäin iloinen, että Maija Lielahti on ottanut vastuulleen Sanaston viestintää ja markkinointia koskevat asiakokonaisuudet. Maijan asiantuntemuksella, vahvalla työkokemuksella ja koko tiimin erinomaisella osaamisella pääsemme kehittämään edelleen Sanaston viestintää ja markkinointia, sanoo Sanaston toiminnanjohtaja Anne Salomaa.