Etsimme viestintäsuunnittelijaa – haku päättynyt

Sanasto on vuonna 2005 perustettu kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö, jonka tavoitteena on edistää, valvoa ja hallinnoida kirjallisuuden tekijöiden oikeuksia Suomessa ja ulkomailla. Hallinnoimme kirjallisuuden käytöstä kertyviä korvauksia sekä tilitämme ne edelleen oikeudenomistajille, ja tarjoamme kirjallisuuden käyttäjille toimivia ratkaisuja kirjallisuuden luvalliseen käyttöön. Yhteiskunnallisen vaikuttamisemme tavoitteena on taata, että tekijänoikeuslainsäädäntö turvaa tekijöiden oikeuksia ja mahdollistaa luovan työn tekemisen ja sillä elämisen. Lisätietoja toiminnastamme löydät kotisivuiltamme sanasto.fi. 


Etsimme aktiivista ja idearikasta viestintäsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen

Viestintäsuunnittelijana vastaat Sanaston viestinnästä kokonaisuutena: viestinnän suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen ovat vastuullasi. Tehtäväkenttäsi on laaja ja sisältää mm. digitaalista viestintää, mediasuhteiden hoitoa, asiakasviestintää, sisällöntuotantoa erilaisiin julkaisuihin, sidosryhmäyhteistyötä sekä vaikuttajaviestintää.

Odotamme sinulta

  • sekä strategista ymmärrystä että käytännön osaamista
  • vahvaa digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median osaamista
  • kykyä työskennellä itsenäisesti paineen alla sekä erinomaisia sosiaalisia taitoja
  • nykyaikaisten, tehokkaan viestinnän välineiden ja keinojen erinomaista tuntemusta

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus organisaatioviestinnästä. Hallitset monikanavaisen sisällöntuotannon ja sosiaalisen median kanavat. Omaat vahvat kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Käytät sujuvasti erilaisia julkaisujärjestelmiä ja ohjelmia, erityisesti InDesignia ja Photoshopia. Arvostamme luovan alan ja tekijänoikeuksien tuntemusta.

Sanasto on viestinnällinen yhteisö, jossa kaikki viestivät. Sinä viestinnän asiantuntijana vastaat viestinnän kokonaisuudesta ja toimit organisaatiossamme viestinnän sparraajana ja kehittäjänä. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja innostunut, haluat kehittyä viestinnän ammattilaisena ja jaat myös mielelläsi omaa osaamistasi muille. Sinulla on positiivinen, joustava ote ja ennakkoluuloton asenne uusia asioita kohtaan.

Tehtävä on näköalapaikka luovalle alalle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, laajan työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä sekä rennon ja mukavan työyhteisön, jossa henkilökunnan hyvinvointiin panostetaan. Toimitilamme sijaitsevat viihtyisässä ympäristössä Helsingin keskustassa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Hakuaika päättynyt. Kiitos kiinnostuksestasi!