Sanasto Helsingin Kirjamessuilla

Helsingin Kirjamessut lähestyvät! Löydät meidät torstaista sunnuntaihin 26.–29.10. Helsingin Kirjamessujen osastolta 6 E 68.

Messuosastollamme on mahdollista mm. tarkistaa oma teosluettelo ja saada tieto joulukuun tilityksen korvauksista sekä liittyä Sanastoon. Voit myös osallistua arvontaan sekä tulla tapaamaan henkilökuntaamme.

Kansanedustajat kirjailijoiden haastattelussa

Tule kuuntelemaan, mitä kansanedustajat vastaavat kirjailijoiden kysymyksiin eduskunnan messuosastolla. Kirjailijoista paikalla ovat Sanaston puheenjohtaja Virpi Hämeen-Anttila sekä Sanaston vaikuttamistyöhön aktiivisesti osallistuva Juha Itkonen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä eduskunnan ja Sanaston kanssa.

Paikka: Eduskunnan osasto (7d98)
Aika: to 26.10. klo 12.30–13.30

Kansanedustajat, sivistysvaliokunnan jäsenet Li AnderssonSari MultalaTuomo Puumala ja Pilvi Torsti kertovat siitä, mitä heidän lukulistaltaan löytyy ja mikä on ollut elämän tärkein lukukokemus. Jokaisella on myös mielessään lukemiseen tai kirjallisuuteen liittyvä asia, johon he toivoisivat muutosta. Kansanedustajia haastattelijat kirjailijat Virpi Hämeen-Anttila ja Juha Itkonen.

Klo 12.30–12.45 Juha Itkonen haastattelee Pilvi Torstia
klo 12.45–13.00 Virpi Hämeen-Anttila haastattelee Li Anderssonia
klo 13.00–13.15 Juha Itkonen haastattelee Sari Multalaa
klo 13.15–13.30 Virpi Hämeen-Anttila haastattelee Tuomo Puumalaa

 

Virpi Hämeen-Anttilan kuva: Marissa Tammisalo
Juha Itkosen kuva: Otava/ Laura Malmivaara