Sanasto mukana Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumassa

Helsingin Kirjamessut järjestetään tänä vuonna verkkotapahtumana 22.–25.10.2020. Messujen teemana on tulevaisuus.

Olemme mukana virtuaalisilla kirjamessuilla omalla osastollamme, jolla muun muassa kuullaan kirjailijoiden ja kääntäjien ajatuksia tekijänoikeuksista. Luvassa on myös kiperä tekijänoikeustietovisa. Tervetuloa tutustumaan osastoomme!

Vinkit verkkomessuille

Suomen tietokirjailijoiden ohjelmasta voi nauttia messuilla torstaista lauantaihin. Verkkoympäristön Töölö-lavalla pohditaan tulevaisuudennäkymiä to 22.10. kun klo 17.00–17.30 on ohjelmassa Tiedetori: Vaihtoehtoisia tulevaisuuksia – mitä kaikkea on tulevaisuudentutkimus? Keskustelemassa ovat tulevaisuudentutkija ja tietokirjailija Elina Hiltunen, emeritaprofessori Sirkka Heinonen sekä tulevaisuuden- ja historiantutkija Otto Tähkäpää. Juontajana toimittaja ja tietokirjailija Heikki Aittokoski.

Suomen Kirjailijaliiton ohjelmaa puolestaan nähdään messuilla sunnuntaina 25.10. Luvassa on mielenkiintoisia keskusteluja kirjallisuuden tekijöiden haasteista nyt ja tulevaisuudessa. Kello 11.30 verkkoympäristön Töölö-lavalla on vuorossa Äänikirjat ja raha. Kirjailijat Elina Kilkku ja Pajtim Statovci keskustelevat kirjailija Sinikka Vuolan kanssa äänikirjoista ja tulonmuodostuksesta