Sanasto on mukana kesän luovimmassa keskustelutilaisuudessa – seuraa striimiä

Luovia aloja edustavat järjestöt järjestävät SuomiAreenassa 16.7.2019 keskustelutilaisuuden ”Luova osaaminen ja osaava luovuus”, jossa luodataan rohkeasti uusia näkymiä luovien alojen, sisältöbisneksen ja koulutuksen tulevaisuuteen.

Osallistu FB-tapahtumaan ja seuraa keskustelua livestriiminä ti 16.7. klo 17.30 alkaen.

Miten luovuudesta tehdään oppimisen voimavara? Mikä on luovien alojen ja innovaatioiden merkitys Suomelle nyt ja tulevaisuudessa? Mitä pitäisi tehdä, jotta luovat alat toisivat kaivattua kasvua talouteen? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia kahdessa 20 minuutin mittaisessa keskustelussa. Keskusteluja vetää toimittaja Ronja Salmi. 

Luova osaaminen ja osaava luovuus – Suomen vientivaltit tulevaisuudessa!

tiistaina 16.7.2019 klo 17.30–18.30
Paikka: Antinkatu 5, Pori

Klo 17.35 Koulutus ja luova osaaminen
Voiko luovuutta opettaa ja oppia? Miten se tehdään? Mikä merkitys on taideaineilla ja lukutaidolla? Entä miten luovuutta voi hyödyntää jatkossa työelämässä?
Keskustelemassa: Magdalena Hai, kirjailija | Minna Huotilainen, aivotutkija, professori, Helsingin yliopisto | Tuomo Laakso, erityisasiantuntija, Opetusalan ammattijärjestö OAJ

Klo 18.00 Sisältöbisnes ja osaava luovuus
Mikä on luovuuden merkitys taloudelle? Miten luovien alojen kasvupotentiaalia voitaisiin hyödyntää paremmin? Minkälaista mallia luovien alojen kasvuun voitaisiin hakea Ruotsista tai Isosta-Britanniasta? Keskustelemassa: Sanna Piiroinen, ohjelmajohtaja, Business Finland | Perttu Pölönen, keksijä, yrittäjä ja futuristi | Ilkka Vehkalahti, tuottaja ja ohjaaja, IV Films Oy

Luovuutta koetaan Antinkadun lavalla myös konkreettisesti, kun lavarunoilija Elsa Tölli saa mikrofonin ja livekuvittaja Linda Saukko-Rauta piirtää koko yleisön iloksi keskustelut kuviksi.

Keskustelutilaisuuden järjestävät yhteistyössä tekijänoikeusjärjestöt Audiovisual Producers Finland APFI, Kopiosto, Kuvasto, Sanasto ja Teosto sekä Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus TTVK.  

Tervetuloa mukaan paikan päälle tai seuraamaan striimiä! Osallistu keskusteluun myös Twitterissä käyttämällä hashtageja #luovuusloikka #luovatalat #tekijänoikeus.