Salla Sundberg on Sanaston uusi tilitysvalmistelija

Tradenomi Salla Sundberg on nimitetty Sanastoon tilitysvalmistelijaksi 19.9.2012 alkaen. Sundbergin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu tekijänoikeuskorvausten tilittäminen oikeudenomistajille sekä muut taloushallinnon tehtävät. Aiemmin hän on työskennellyt yksityisellä sektorilla taloushallinto- ja toimistotehtävissä. Lue ohesta Sallan terveiset Sanaston asiakkaille.

Hei Sanaston asiakkaat!

Aloitin syyskuussa Sanastolla tilitysvalmistelijana. Olen 31-vuotias melko tuore keravalainen, koulutukseltani tradenomi, HSO. Ennen Sanaston työvahvuuteen liittymistä ehdin olla muutaman vuoden vanhempain- ja hoitovapaalla kahta pientä poikaani hoitamassa. Ennen vanhempainvapaalle jäämistä työskentelin taloushallinnon tehtävissä muun muassa infraverkko- ja tv-tuotantoyrityksissä. Työnteon ja lastenhoidon ohessa aikaa jää onneksi vielä harrastuksillekin, niin urheilun kuin käsitöiden parissa.

Sanaston työpaikkailmoitus erottui joukosta välittömästi ja alusta alkaen olen kokenut päätyneeni omanlaiseeni paikkaan. Suomen kieli on minulle tärkeää ja lukemisharrastus on pienestä pitäen ollut rakas. Viime aikoina olen kuluttanut pääasiallisesti lastenkirjallisuutta, mutta enenevässä määrin olen löytänyt itseni jälleen selailemassa kirjaston kaunokirjallisuushyllyä. On mukavaa saada tehdä kotimaista kirjallisuutta ja sen tekijöitä hyödyttävää työtä.