Sanaston syyskuun tilitys lukuina

Euron kuvake

Sanasto on tilittänyt 4.9.2023 kirjallisuuden käyttökorvauksia 32 772 euroa yhteensä 263:lle kirjallisuuden tekijälle ja edesmenneen tekijän edunsaajalle.

Maksetut korvaukset

Radio- ja tv-käyttökorvaukset 15 949 €
Esitys-, julkaisu- ja näyttelykorvaukset 16 823 €
Yhteensä: 32 772 €

Maksusuoritukset näkyvät tileillä 4.9.2023. Kaikille korvauksia saaneille on lähetetty tilityslaskelma, joka sisältää tiedot henkilökohtaisista korvauksista.

OmaSanaston kehitystyöstä johtuen syyskuun 2023 tilityksen tilityslaskelmat eivät tule näytille verkkopalveluun.

Pidä tietosi ajan tasalla OmaSanastossa

Sanaston vuoden suurin tilitys on joulukuussa, jolloin maksetaan ensimmäisen kerran lainauskorvauksia vuoden 2022 kirjastolainoista. Tilityspäivä on 4. joulukuuta.

Viimeinen päivä omien tietojen muuttamiselle joulukuun tilitystä varten on 3. marraskuuta. Muuttuneet pankki-, vero- ja yhteystiedot sekä teosluettelot tulee päivittää OmaSanastoon siihen mennessä.

Huom! Verokorttia ei välttämättä tarvitse toimittaa erikseen Sanastoon. Verokortti tulee toimittaa vain siinä tapauksessa, jos haluaa muuttaa OmaSanastossa näkyvää veroprosenttiaan. Pyydämme toimittamaan mahdolliset muutosverokortit 3.11. mennessä ensisijaisesti OmaSanaston kautta tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected].