Syyskuun tilitys lukuina

Euron kuvake

Sanasto tilitti syyskuussa kirjallisuuden käyttökorvauksia 43 190,19 euroa yhteensä 260:lle kirjallisuuden tekijälle ja edesmenneen tekijän edunsaajalle. Pääosa tilityksistä koostui kirjallisuuden radio- ja televisiokäyttökorvauksista.

Maksetut korvaukset

Radio- ja tv-käyttökorvaukset 33 087,29 €
Esitys-, julkaisu- ja näyttelykorvaukset 9 826,90 €
Kirjasto-, arkisto- ja museokorvaukset (KAM) 276,00 €

Yhteensä: 43 190,19 €

Maksusuoritukset näkyvät tileillä 7.9.2020. Kaikille korvauksia saaneille on lähetetty tilityslaskelma, joka sisältää tiedot henkilökohtaisista korvauksista.

Lainauskorvauksia tilitetään joulukuussa

Sanaston vuoden suurin tilitys koittaa joulukuussa, jolloin maksetaan ensimmäisen kerran lainauskorvauksia vuoden 2019 kirjastolainoista. Tilityspäivä on tiistai 1. joulukuuta.

Viimeinen päivä omien tietojen muuttamiselle joulukuun tilitystä varten on 30. lokakuuta. Muuttuneet pankki-, vero- ja yhteystiedot sekä teosluettelot tulee päivittää oma.sanasto.fi-verkkopalveluun siihen mennessä.

Huom! Verokorttia ei tarvitse erikseen toimittaa Sanastoon. Verokortti tulee toimittaa vain siinä tapauksessa, jos haluaa muuttaa oma.sanasto.fi-palvelussa näkyvää veroprosenttiaan. Pyydämme toimittamaan mahdolliset muutosverokortit 30.10. mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Tutustu koko vuoden tilitysaikatauluun sekä korvauslajeihin.