Lupakauppamme uudistettu versio on julkaistu

Sanaston lupakauppa myöntää tarvittavat luvat kirjallisuuden monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Päivitetty lupakauppamme palvelee asiakkaitamme entistä ketterämmin ja toimintavarmemmin.

Kirjallisuudesta saadaan sisältöä monenlaisiin tilaisuuksiin ja julkaisuihin. Runot ja romaanikatkelmat voivat löytää uuden paikkansa osana käsiohjelmaa tai museon näyttelyjulkaisua. Kirjallisuuden ja musiikin yhdistäminen, runonlausuntatilaisuudet ja novelli-illat voivat tarjota aivan uusia näkökulmia kirjallisiin teksteihin. Lupakaupastamme saat tarvittavat kirjallisuuden käyttöluvat vaivattomasti ja kohtuuhintaan.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman ketterästi lupakauppaa päivitetään tarpeen mukaan.

– Nyt lupakauppaan tehdyt uudistukset mahdollistavat entistäkin sujuvamman lupien käsittelyprosessin, kertoo Sanaston tilitys- ja tietohallintopäällikkö Pentti Nieminen.

Sanasto myöntää käyttölupia kirjallisuuden julkiseen esittämiseen, tv- ja radiokäyttöön sekä tekstikatkelmien julkaisemiseen osana uusia julkaisuja, tapahtumamateriaaleja tai kortteja. Myönnämme kirjallisuuden käyttöluvat kirjailijoiden ja kääntäjien puolesta, laskutamme lupakorvaukset ja maksamme ne niille tekijöille, joiden teoksia on käytetty. Näin kirjallisuuden tekijät saavat asianmukaisen korvauksen tekemästään työstä.

Kirjallisuuden käyttölupia voit hankkia osoitteesta luvat.sanasto.fi.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa lupahankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme arkisin klo 9–15. Puh. +358 (0)9 5629 3300 info[at]sanasto.fi