Sanasto palvelee etäyhteyksin ja huhtikuun tapahtumat siirretään

Tablettitietokone ja henkilön kädet. Kuva: Eetu Ahanen

Asiakaspalvelu hoituu etäyhteyksin

Sanaston henkilökunta siirtyy etätöihin ja toimistomme on suljettu varotoimenpiteenä koronavirustartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi. Sanaston asiakaspalvelu toimii etäyhteyksin ja ensisijaisesti sähköpostitse. Vastaamme mielellämme myös puhelimitse: voit jättää meille soittopyynnön sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Huomaathan, että postitettavien aineistojen käsittelyssä tulee olemaan tauko. 

Kirjallisuuden käyttölupien peruminen

Sanaston lupakauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti. Oletko hankkinut kirjallisuuden käyttöluvan tilaisuuteen, joka on jouduttu perumaan? Voit ilmoittaa käyttöilmoituksella, että tilaisuus ei toteudu. Luvasta ei tällöin laskuteta mitään.

Huhtikuun tapahtumat siirretään toiseen ajankohtaan

Sanasto siirtää kirjallisuuden tekijöille suunnatun Sanasto-illan toiseen ajankohtaan. Haluamme toimia vastuullisesti ja minimoida riskit. Kaikille tähän mennessä ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Siirrämme myös huhtikuun ©-DAY-kirjastokiertueen toiseen ajankohtaan. Toteutetaan upeat tapahtumat sitten, kun sekä yleisö että esiintyjät voivat tulla paikalle turvallisin mielin.

Tiedotamme tapahtumien uusista ajankohdista myöhemmin!